Resultaten voor voetbalvereniging den haag

voetbalvereniging den haag

s.c.s.v. De Ster Home.
Zo De Ster 4. zo 3 feb 2019. Zo De Ster VE1. zo 3 feb 2019. Zo De Ster VE2. zo 3 feb 2019. Semper Altius 2. D e Ster 1 Zaal. wo 6 feb 2019. 2531 VE Den Haag.
De officiƫle website van ADO Den Haag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ontmoet ons team. 05.04 Wethouder De Mos opent samen met ADO Den Haag OldStars de Krajicek Playground Haringkade. 02.04 Aandacht voor gezonde leefstijl tijdens ADO Den Haag VO Voetbal League.
Welkom VCS-DH.
voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Sponsor je club, het kost je niets! VCS Den Haag. 2545 DG DEN HAAG.
voetbal den haag.
sv Die Haghe Voetbal op sportpark Ockenburgh, Den Haag.
Die Haghe lijdt in Kloetinge een nipte nederlaag met perspectief: 1-0. Een onverklaarbare scheidsrechtelijke dwaling bezorgde de thuisploeg onverwachts een strafschop waardoor Die Haghe tegen een onverdiende 1-0 nederlaag opliep al hadden de Ockenburghers ook mogelijkheden om de stand gelijk te trekken.
Welkom op de sv Wateringse Veld website.
zondag, 17 maart 2019 1634.: Omdat Martin Abbenhuis ziek was, kon de nieuwe trainer van Wateringse Veld Kranenburg, Ricky van den Bergh alvast wennen aan zijn nieuwe rol als eindverantwoordelijke. Wateringse Veld Kranenburg verloor vorige week van Lyra en moest dus in de achtervolging op de ploeg uit de Lier.
Home RKSVGDA.
voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. RKSV GDA Madesteinweg 10 2553 EC Den Haag. Neem contact op.

Wil je lid worden van onze voetbal vereniging? Meld je dan nu aan! Lees op deze pagina meer over lid worden van onze voetbalvereniging. Aanmelden als Lid. Contributie en lidmaatschap. 2591 AS Den Haag. 2591 EM Den Haag. mobiel 06 226 968 29.