Zoeken naar wat te doen in den haag vandaag


    
wat te doen in den haag vandaag

Welkom bij de Pier in Scheveningen De Pier.
Vanuit het reuzenrad heb je een panoramisch uitzicht over zee, het strand én de skyline van Den Haag. More In deze shop op de Pier vind je unieke, handgemaakte en bohemien shawls voor alle vrouwen die van elegante one-of-kind stukken houden. Perfect voor zowel binnen als buiten te dragen.
Home Gemeentemuseum Den Haag.
Wat zijn de openingstijden? Welke tentoonstellingen zijn er op dit moment te bezichtigen? Ontdek de collectie. Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een schatkamer van meer dan 160.000 kunstwerken. Hier werken we aan de online ontsluiting van de hoogtepunten uit deze collectie. Zoeken in de collectie.
Top 10 Dingen om te doen in Den Haag Alletop10lijstjes.
Sterker nog, de stad Den Haag is ontstaan rondom Het Binnenhof! Je kunt je voorstellen dat Het Binnenhof wel wat is veranderd. Zo was de oorspronkelijke zittingskamer van de Tweede Kamer der Staten-Generaal te weten de Oude Zaal te klein voor de 150 mensen, die nu zitting hebben in dit orgaan. Sinds 1992 vergaderen zij in een nieuwe zaal. Ook Het Binnenhof is opgenomen in de Top 100 van Nederlandse UNESCO monumenten. foto: Look Sharp! Met stip op positie één staat het Mauritshuis. In dit aan de Hofvijver gelegen museum kun je vele schilderijen uit de Gouden Eeuw bewonderen. Ook bezit het Mauritshuis een aantal topstukken uit de 18e eeuw. Dan kun je denken aan de Lachende jongen van Frans Hals, de Anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp gemaakt door Rembrandt en het Meisje met de parel van Johannes Vermeer. Deze werken komen in het bijzondere interieur van het Mauritshuis omstreeks 1640 gebouwd in opdracht van graaf Johan Maurits van Nassau-Siegen goed tot hun recht. Top 10 Dingen om te doen in Maastricht.
Mauritshuis.
Nu te zien! Rembrandt en het Mauritshuis: 31 januari 15 september. Hollandse Meesters in Den Haag. Ontdek het Mauritshuis. Gratis toegang t/m 18 jaar. Mauritshuis voor kinderen. Het verborgen juweel van Den Haag. Galerij Prins Willem V. 2511 CS Den Haag.
Den Haag Home.
De gemeente maakt elk jaar een jaarrekening om te laten zien waaraan zij het afgelopen jaar geld heeft besteed. Wethouder Rachid Guernaoui van Financiën presenteert dinsdag 16 april 2019 de 1e jaarrekening van dit college. 16 april 2019. In de stad. Stadsdeelkantoren, wijkprogramma's, bewonersinitiatief. Wonen en bouwen. Bouwvergunningen, erfpacht, bestemmingsplannen, bouwprojecten, VvE-balie. Verkeer en vervoer. Bereikbaarheid, parkeren, Rotterdamsebaan, openbaar vervoer, verkeersveiligheid. Bedrijf starten of opheffen, huisvesting, vergunningen, subsidies. Zwembaden, sporthallen, advies voor sportverenigingen, schoolsport. Natuur en milieu. Kwaliteit lucht, klimaat, water en bodem, duurzaamheid, afval en meer. Onderwijs en studeren. Voorschoolbeleid, basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo, internationaal onderwijs. Opgroeien en opvoeden. Centra Jeugd en Gezin, jongeren informatiepunt, kinderopvang en peuterspeelzalen. Voor al uw vragen over werk, zorg, opvoeden, ouder worden, welzijn en maatschappelijk werk. Vrije tijd en recreatie. Markten, stadsboerderijen, kunst en cultuur, activiteiten in de stad. Haags veiligheidsbeleid, aanpak, veiligheid in uw stadsdeel. Participatie in Den Haag, initiatieven, Stadspanel.
NRC Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek.
Dit advies staat haaks op wat ouders lang te horen hebben gekregen. Het afscheid van Martin van Geel was onvermijdelijk. Martin van Geel vertrekt in de zomer als technisch directeur van Feyenoord. Na de landstitel van 2017 groeide de onvrede snel. Het design voor de America's' Cup ligt al klaar, maar geld is er nog niet. De week van de waarheid voor DutchSail, dat in 2021 wil meedoen aan de Americas Cup. Nederland ziet zichzelf als kanshebber. Maar dan moet deelname wél financieel haalbaar zijn. Conor McGregor beschuldigd van seksueel misbruik. Eerder op dinsdag kondigde de 30-jarige kooivechter het einde van zijn carrière aan. Volgens zijn woordvoerder zijn de twee zaken ongerelateerd. Nog steeds weet FC Den Bosch niet of de overname doorgaat.
Programma Paard.
Veertig is het nieuwe dertig: een feestelijke avond met meer dan halve eeuw aan hits om lekker op te dansen. zaterdag 16 maart THE HAZZAH ALBUM RELEASE SHOW. De ambachtelijke herschikking van alles dat al eerder is gedaan. zondag 17 maart NOT.YOUR.REGULAR.BOY. Poprockmashup, bubblegum indie en de gigantische strot van Ferry de Ruiter. We Are Public. maandag 18 maart JAMES CHANCE THE CONTORTIONS. Explosieve no-wave iconen zijn terug. woensdag 20 maart HABIB KOITÉ Bamada. een betoverende show van één van de grootste sterren van West-Afrika zorgt voor een fijnzinnig kleurenpalet aan klanken. We Are Public. donderdag 21 maart LAIBACH. Sloveense band met een vernieuwde versie van The Sound Of Music. donderdag 21 maart GROTE STUDENTENFEEST. Het grootste studentenfeest van Den Haag! donderdag 21 maart INFECTED RECORDS TOUR: Steen, EZG, Steff. Nederlandse shock-rap van de duivelste plank. donderdag 21 maart Paardcafe: ANNA ROSE. We Are Public. vrijdag 22 maart KUENTA I TAMBU. Muziek geïnspireerd door traditionele Afro-Caribische muziek en Europese dance. vrijdag 22 maart GLITTERTEEF. Bij Glitterteef doen we onze halsband af, zijn we compleet onszelf en gaan we helemaal los op de dansvloer!
Het Nationale Theater.
gaat op zaterdag 6 april in première in Theater aan het Spui in Den Haag. De voorstelling is een coproductie van Trouble Man. The Nation te zien in Duitsland en komt met een spin-off. Schauspiel Frankfurt komt met een Duitse versie van The Nation.
Programma Parade rondreizend theaterfestival.
Wat is er mis met mijn Vis? Een beeldend juweeltje voor jong én oud. Wachten op Macbeth. Een muziektheatermonoloog met Bartho Braat. Theatergroep Wie Walvis. Een vrolijke voorstelling vol bluegrass muziek. Thomas, Sacha en Jos. Herinneringen aan mijn broer. Een beeldende en fantasierijke vertelling. Allemaal Mensen 6. Allemaal Mensen 5. Toneelschap Beumer Drost. Variété" op lachwekkend hoog niveau NRC. De titel is gefingeerd vanwe. Een onschuldig-anarchistische oproep de regels te verbreken. Circus der Componisten. Het muzikale hoogtepunt van 2018. Zaal 3 met: Poezieboys. 5 fantastische dichters. Zenna en Daan. Familie-mee-doe-voorstelling in de Leeuwenkooi.
101 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Den Haag.
Leuke café's' koffiezaakjes in Den Haag. Een kopje koffie doen en je meteen helemaal thuisvoelen? Dat kan in het fraai ingerichte en gedecoreerde Hometown. Wat koffie en fietsen met elkaar te maken hebben? Maar de eigenaar van Lola Bikes Coffee, heeft zijn beide passies geniaal weten te combineren.
Home.
Mijn Museumkaart inloggen. In de buurt van. controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Veel meer musea eindeloos ontdekken. Tegen een iets hogere prijs. Museumkaart Weekly op Sublime. Elke vrijdag, 10.30 17.30 uur.

Contacteer ons