Zoeken naar voetbalclubs in den haag

voetbalclubs in den haag

Overzicht van voetbalclubs in Den Haag Amateurvoetbal HollandseVelden.nl.
Alle voetbalclubs in Den Haag. Selecteer een club uit de lijst hieronder voor meer informatie, waaronder. adresgegevens, standen, uitslagen en programma's. Actieve verenigingen in Den Haag. De volgende clubs hebben momenteel een eerste elftal dat uitkomt in de standaard klassen van de KNVB.:
V.V. W.I.K.
Hallo allemaal: In het kader van het 100 jarig jubileum in 2019 is een jubileumcommissie. Sinterklaas bij WIK. 13 nov 2018. Zaterdag 1 december komt Sinterklaas weer langs bij WIK. Schrijf je kind nu in! WIK 1 en 3 vs.
Het Haags AmateurVoetbal: sinds 2005: Al het voetbalnieuws uit de haagse regio.
Kranenburg onder toeziend oog van nieuwe trainer Ricky van den Bergh als herboren tegen Hercules. Koppositie teruggepakt verslag en foto's.' De kraker Voorschoten97 DSO blijft onbeslist. DSO eindigt met 10 man verslag en foto's.' Loosduinen klopt MSV'71' nu wel in Maassluis verslag en foto's.'
Welkom VCS-DH.
voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Sponsor je club, het kost je niets! VCS Den Haag. 2545 DG DEN HAAG.
SjabloonNavigatie: voetbalclubs Den Haag Wikipedia.
Voetbalclubs in de gemeente Den Haag. ADO Den Haag VV BMT HSV Celeritas SV Die Haghe Duindorp SV HSV DUNO SV Erasmus HSV Escamp RKSV GDA GSC ESDO VV Haagse Hout SV Houtwijk HBS-Craeyenhout VV HDV HVV Hercules VV HMC HMSH HPSV Koninklijke HVV VV KSD-Marine HVV Laakkwartier SV Loosduinen SV Madestein HVV ODB PGS/VOGEL Quick Steps Hvv RAS SC REMO SCSV De Ster HV CV Quick SVV Scheveningen SVC 08 VV SVH TAC 90 SSV Toofan VCS VUC Wanica Star SV Wateringse Veld Kranenburg HVV Te Werve VV WIK.
Home De Haagse Voetbalhistorie.
Graaf Willem II VAC. Holland Sport BVO. HS Texas DHB. HS Texas DZS. Jagers, sv De. Klokken Toren Boys. La Haye TG. Ooievaars, Hvv De. PEC Den Haag. Postduiven, Lvv De. Rood Groen 01. Wanica Star, SCS. Wateringse Veld, sv.
s.c.s.v. De Ster Home.
Beste leden, er zijn werkzaamheden in Moerwijk, dus verwacht hinder rond de voetbalveld. D e Ster JO9-1. za 2 feb 2019. Haagse Hout JO9-2. D e Ster JO9-2. za 2 feb 2019. Quick Steps JO11-3. D e Ster JO11-1. za 2 feb 2019. Den Hoorn JO11-7. D e Ster JO11-2. za 2 feb 2019. Zo De Ster 2. zo 3 feb 2019. Zo De Ster 3. zo 3 feb 2019. Wanica Star 4. Zo De Ster 4. zo 3 feb 2019. Zo De Ster VE1. zo 3 feb 2019. Zo De Ster VE2. zo 3 feb 2019. Semper Altius 2. D e Ster 1 Zaal. wo 6 feb 2019. 2531 VE Den Haag.